Parkside, St Helier

Living just across the street from the site, our client knew exactly what she wanted for the development: 3 three storey detached homes with luxurious views on the upper floors out towards Rangitoto and the bay with plenty of glazing to soak in the summer sun. X studio helped her to build and realise this vision, proposing a set of modern, high end units clad in contemporary materials and fitted with Louvre screens to achieve shading and privacy.

 

Size:
978 m2 site with 3 LOT subdivision - building platforms of 290m2 each
Completion Date:
2018
Credits:
Design & Project by Han & Owen

elevation

parkside 1Artist Impression by Jamesparkside 1Rear Site - Morning Viewparkside 2Exterior Render by X Studioparkside 3 Interior Render by X Studio

Last modified onTuesday, 05 May 2020 04:14
(2 votes)
Read 1663 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.