Hobsonville Development

Surrounded by local amenities, we created a development that could fit well within the community. Providing green space all around the site and shared green spaces between the two blocks of units for the owners. Dedicated cycling and pedestrian walkways help make the most of the amenities that are within walking distance of the site.

 

The design itself is a box form that alternates between white and recessed timber units that bring warmth to the lighter tones. This allows for a more interesting street front façade coupled with large openings to give it a modern look with louvre screens for additional privacy.

 

Size:
7,700m2
Completion Date:
2025
Credits:
Design & Project by Dian & Patrick

 

 

 

 

Render by  X Studio.

 

 

Last modified onTuesday, 19 July 2022 22:18
(0 votes)
Read 745 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.